Ring til os på 30 12 31 50

Projekter Her finder du et uddrag af igangværende og afsluttede projekter.

 • Nordisk Element Byg A/S
 • Projekter
 • -->

  Skolen ved Sundet – Facadeelementer

    Vi leverer 2400 m² facadeelementer til skolen ved sundet.

  Nyt lægehus – Haldvejen 17, Torup, 3390 Hundested

  I Torup er vi i gang med et nyt lægehus i 1 1/2 plan udført i træelementer, leveres og monteres af Nordisk element byg. Vi har fået lov at lave myndighedstegningerne til dette projekt, som blev godkendt på 4 dage! Facadeelementerne leveres med vinduer og døre monteret, isolerede og klar […]

  Saqqarliit 18, Nuuk

  Levering af facader med beklædning og vinduer/døre, tagkassetter med underpap og skillevægge med fermacell fibergips på en side.

  Fællesbyg Køge Kyst

  Levering af 5000 m2 lette facadeelementer

  Villa på Nørgårdsvej, 9970 Strandby

  Levering af træskellet med vindplade som bagmur ved nybyggeri

  ASK04 – Facadeelementer

  Levering af 2000 m2 facadeelementer til Multibygning (ASK04)

  Drivhuset – Nye skurbygninger

  Levering af samlesæt inkl. montageplaner mm. til Drivhuset(fritidshjem)

  Kistefos museum – Norge

  I samarbejde med Bladt industries, leverer vi loft og vægmoduler til Kistefos museum i Norge. Modulerne består af brandimprægnerede og malede trælister til indv. aptering af museet. Projektet er tegnet af BIG – Bjarke Ingels group, og projektet skal stå færdigt d. 1 Juli 2019.

  Amagerstrandpark

  Vi leverer “trappehuse” og penthouse lejligheder til Amagerstrandpark. Trappehusene er samlet som boksmoduler fra fabrikken, med færdig gips indv. og afsluttet med vindplade udv. Penthouse lejlighederne bliver leveret som enkelte elementer i samme færdighedsgrad som trappehusene.

  8 Boliger i 2 plan – Gjøl

  Vi leverer og monterer facade- etagedæk- skillevægs- og tagelementer til Boligselskabet Domea, Aabybro Byggeriet er i 2 plan og beliggende på vinklen på Gjøl. Elementerne leveres med høj færdighedsgrad hvor tomrør til elinstallationer er trukket og indv. beklædning er monteret.

  1 2 3 4 « Previous Page Next Page »