Ring til os på 30 12 31 50

Projekter Her finder du et uddrag af igangværende og afsluttede projekter.

 • Nordisk Element Byg A/S
 • Projekter
 • -->

  Kistefos museum – Norge

  I samarbejde med Bladt industries, leverer vi loft og vægmoduler til Kistefos museum i Norge. Modulerne består af brandimprægnerede og malede trælister til indv. aptering af museet. Projektet er tegnet af BIG – Bjarke Ingels group, og projektet skal stå færdigt d. 1 Juli 2019.

  Amagerstrandpark

  Vi leverer “trappehuse” og penthouse lejligheder til Amagerstrandpark. Trappehusene er samlet som boksmoduler fra fabrikken, med færdig gips indv. og afsluttet med vindplade udv. Penthouse lejlighederne bliver leveret som enkelte elementer i samme færdighedsgrad som trappehusene.

  8 Boliger i 2 plan – Gjøl

  Vi leverer og monterer facade- etagedæk- skillevægs- og tagelementer til Boligselskabet Domea, Aabybro Byggeriet er i 2 plan og beliggende på vinklen på Gjøl. Elementerne leveres med høj færdighedsgrad hvor tomrør til elinstallationer er trukket og indv. beklædning er monteret.

  Blovstrød Daginstitution

  Vi leverer og monterer facadeelementer til Blovstrød daginstitution – Allerød Kommune Facaderne udføres med henholdsvis plan eternit og skiferbeklædning.

  Klarahus – Plejecenter

  Nordisk element leverer og monterer tagkassetter til dette fine projekt. Tagkasseterne er fra vores fabrik isolerede og på-brændt pap for tæt, sikker og hurtig montage.

  Herumveien – Dobbelthus i Norge

  Nordisk element har leveret og monteret tag- facade- skillevægs- og dækelementer til to stk. 3 etagers dobbelthus i Norge

  Kongens Ege – Randers

  Ombygning af hotel – Nordisk element leverer facade- skillevægge- dæk- og tagelementer

  Tårnhøjhave, Aalborg Øst

  Demensplejehjemmet Tårnhøjhave, Aalborg Øst.

  Villa, Ageren 17, Roskilde

  Villa i 2 plan på Ageren 17, Roskile.

  Eikelibuen 14 – 16, Norge

  5 huse i 2-plan på Eikelibuen 14 – 16, Vinterbro i Norge.

  1 2 3 « Previous Page Next Page »